Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Broms

IMG_0126 IMG_0128IMG_0142

Den här morgonen hade jag inte idag.. I wish! Ligger ned bäddad i ett hav av snytpapper och tekoppar runt hela rummet. Detta var i fredags innan den 2 timmars långa promenaden med Lisa som jag tror gjorde lite av förkylningen för var nog lite tunt klädd. Så klä på er och njut! Precis som som jag gjorde här, njöt. Så mysigt tycker jag att det är att boka en frukost med vänner och få starta dagen så. Tycker Ester och Mira är så lika, det får dom höra ofta av folk! Mira är en planerare, vilket jag älskar men man får lite stress i halsen när Ester skriver i sms-gruppen halv 8, – ”blir tio minuter sen” – vilket jag svara då ”ses vi kl 8” – men lilla Mira som inprincip redan var på Broms skriver -” ses 5 i”. In kommer jag kanske 3 minuter i 8 och Mira har redan ätit upp hahah, gullhöna. Så vad hon åt vet jag inte med måste tipsa om min ägg -smörgås, mmmm så god! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!