Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Broms

IMG_0126IMG_0128IMG_0142

Den här morgonen hade jag inte idag.. I wish! Ligger ned bäddad i ett hav av snytpapper och tekoppar runt hela rummet. Detta var i fredags innan den 2 timmars långa promenaden med Lisa som jag tror gjorde lite av förkylningen för var nog lite tunt klädd. Så klä på er och njut! Precis som som jag gjorde här, njöt. Så mysigt tycker jag att det är att boka en frukost med vänner och få starta dagen så. Tycker Ester och Mira är så lika, det får dom höra ofta av folk! Mira är en planerare, vilket jag älskar men man får lite stress i halsen när Ester skriver i sms-gruppen halv 8, – ”blir tio minuter sen” – vilket jag svara då ”ses vi kl 8” – men lilla Mira som inprincip redan var på Broms skriver -” ses 5 i”. In kommer jag kanske 3 minuter i 8 och Mira har redan ätit upp hahah, gullhöna. Så vad hon åt vet jag inte med måste tipsa om min ägg -smörgås, mmmm så god! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind