Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bye bye cold

IMG_0307IMG_0312

Använder ni er av juice – centrifug? Eller tar ni några vitaminer? Jag är nog en mix som använder mig mer av smoothie- mixern på vardagarna och vid helger och nu när jag varit sjuk använt mig av juice – centrifugen. Det har blivit några som hettat till väl kanske av all cayenne-peppar och ingefära men bakterierna i mig måste bli iväg skrämda på något vis..

Jag har alltid varit bra på att ta vitaminer men det jag har sökt och frågat mig för är vitaminer för just gravida. Jag har hört talas om just Vitaviva förut men nu blev jag tipsad och fick hem dom dagen innan jag blev sjuk så det är jag väldigt tacksam för så jag vet att Mini i magen får i sig mer än vad jag kunnat trolla fram i köket. Önskar bara att jag köpte dom tidigare så kanske jag mått bättre.. Krill oljan är en Omega 3-6-9 men det viktiga i just denna fisk som man fått oljan ifrån är att den inte innehåller några tunga metaller. Skulle kunna skriva så mycket mer om just Krill-olje tabletterna men hejdar mig och säger att det är värt att söka på dom om ni är gravida, torra i huden/håret, tränar muskler,stela leder, sömnsvårigheter osv..

När jag väl var och klickade hem dessa så såg jag Vitamax, tabletter som är fyllda med allt den gröna man kan tänka sig. Då undrade jag såklart hur får man i sig allt på en tablett.. men kan ska ta 4-8 per dag. Nu kan man säga att jag ligger hemma och bygger upp mitt immunförsvar och ger Mini massa multivitaminer! Det fina med just Vitaviva tycker jag när jag hörde det är att från grund och botten bildades företaget för att ge sjuka patienter i Hiv och andra svåra sjukdomar få sina vitaminer för att kunna bygga upp starkare och välmående kroppar på en organiskt vis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!