Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Christmas dinner

IMG_7599

Oh lord! Ligger raklång på golvet med kudde under huvudet och datorn på magen.. Vi har varit på julbord! Kan inte minnas sist jag var så här PROPPmätt.. men nu är det en som har fest där inne medan jag skriver, gulligt! Började med att fota, en bild kom jag till sen kände jag hur tallrikarna spårade ur och det såg mest ut som en röra. Vi var på Opera Källaren, fick tips om att gå dit och det var verkligen helt grymt gott ( och dyrt). Nu ska jag försöka gå lägga mig ville bara säga GODkväll och tipsa om ett julbord 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!