Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

To Go

IMG_7747 IMG_7745

Så kära följare, jag har haft miljontals med saker som blev lite försenat nu när jag vart sjuk så blev tyvärr inget mer recept idag. Men håll i er. Jag har handlat och ska ge er lite härliga tips. Vilken jag tycker kan vara mysigt nu när vi ska ha lite lediga dagar och man lagar mat och myser mer hemma. På tal om mysigt var ju igår när det snöade. Jag var utanför stan och där vart det kritvitt på gator och träd men vips så var det bort när man kom till stan och imorse var det till och med regn. Typiskt när vi hade bokat en plåtning, det löste sig väldigt bra och ska visa er mer om den sen. Kan ge er liten ledtråd om man ser den fina brickan. På den står dagens lunch dessutom, en ”spicy tunna” på rågbröd och en juice på morot äpple och ingefära 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!