Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Raw cashewgurt

IMG_7606

Att jag ens kunde tänka på denna lilla skönhet igår innan jag somnade för jag var så mätt är ju ett under men det tackar jag för idag. Cashewnötts-kräm/yoghurt mmmmm! La både naturella nötter och lite psylliumfrön i blöt under natten och mixade detta nu på morgonen. Jag hade i en halv avokado för att få till krämigheten mer men det är inget måste. Så enkelt, gott och nyttigt!

•3,5 dl råa cashewnötter, blötlagda över natten
•2 msk citronsaft
•10 msk vatten
•2 färska mjuka dadlar
•1 nypa havssalt
•1 tsk psyllium frön, i 2 msk vatten

Toppade med honung och hallon 🙂 Puss och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!