Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Enjoy

IMG_8246IMG_8259IMG_8277IMG_8282

Nu börjar jag känns hela vägen ut i fingertopparna är julafton snart är här.. Underbart! Satt uppe halva natten och slog in klappar och la under grannen och åt lite jul mums. Tänkte tipsa om dessa enkla små bollar. Färska fikon fyllda med ädelost och strimlat honung på. Gott med någon pepparkaka till på sidan om man har hemma. Det bara vattnas i min mun, tänk er med ett glas rödvin och dessa. Får jag ta nästa jul tyvärr.. får inte äta osten eller dricka vinet. Hoppas ni kan det, njut lite från mig med 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!