Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The brain nut

IMG_8324IMG_8294IMG_8302IMG_8305

Att knäcka en nöt.. Det måste väl vara när du är sugen på någonting men vill inte ha någon onyttigt. Nötter är det perfekta tilltugget. Det både mättar, ger energi, näring och har bra fetter. Det finns såklart gränser hur mycket man ska äta av allt. Man ska alltid försöka hålla sig till dom naturliga nötterna så dom inte förvandlas till några par onyttiga frestelser. Nötter är väldigt goda att rosta i en torr stekpanna och använda i sallader eller göra sitt egna nötsmör, ha i yoghurt eller bara till mellis som dom är med ett äpple. Man får i sig en bra mängd av vitaminer, fibrer, omega 3, proteiner av dom små goda tingen. Just valnöt är bra för minnet och hjärnan, lätt att komma ihåg om man tänker på hur dom ser ut. Så glöm inte ha dessa på julbordet 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!