Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hot love

IMG_8314IMG_8332IMG_8315IMG_8328IMG_8340IMG_8348IMG_8349

Godmorgon och glad fjärde advent på er <3

Varm choklad är ingenting jag dricker ofta. Halleluja för dom stunder när det sker! Jag värmer mjölk och medan blandar jag raw-cacao och socker. Rör runt allt och har i en kula vanilj-glass, den smälter väldigt fort och jag försöker alltid fånga en liten bit. För att få till den juliga smaken i det här lägger jag i en kanel stång när jag värmer mjölken. Perfekt att ha till julaftonsmorgon 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej
    Var kommer den fina muggen ifrån?

    Rebecca 2014-12-21 10:41:57
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!