Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Merry

IMG_8584IMG_8574IMG_8578IMG_8580IMG_8582IMG_8598IMG_8600IMG_8577IMG_8589IMG_8621IMG_8624IMG_8604IMG_8618

Fjärde advent och tre dagar kvar till julafton! Helt galet fort har tiden gått tycker jag. Vi pratade om att styra ihop en tjej-jul-mys-afton för länge sen och helt plötsligt så var dagen inne. Lisa hade (som alltid) bakat världens godaste jul-tugg och bjöd på glögg. Nu sitter jag i sockerchock men det är det värt alla dagar hela året. Jag och Maria tog en långpromenad i solen innan så det var urhärligt i den friska luften. Efter var det var full rulle kan man ju säga, folk kom och gick, bjöd på historier, smaskigt skvaller, tiggande hund efter grädden, söta barn ville ha uppmärksamhet, gulliga kompisar som ger mig massa råd med graviditeten, ja ni fattar.. min kille hade kallat det hönsgård. Jag älskar min hönsfarm! Synd bara såklart att några fattades, och att jag inte fick bild på Lisas fina gran att visa er men hennes pepparkakshus är inte att leka med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!