Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bulgur in the bottom

IMG_8232 IMG_8225 IMG_8229

Det blir alltid lite stress innan julafton. Måste hinna med en hel del och man vill inte missa något! Dagens lunch blev en snabbis. Kokade upp bulgur, la det i en denna tunna stekpanna som är som en plåt så ta det istället och toppa med skivade tomater och mozzarella. Strö över krämig balsam vinäger och olja och ställ i ugn i cirka tio minuter. Efteråt la jag på basilika, havsalt och svartpeppar. Till det här hade jag gjort en sallad och kyckling till dom övriga i familjen. Nu måste jag iväg igen. Puss och kram- ses på stan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!