Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hope and strength

IMG_0998IMG_0999IMG_1001

Så här kan det se ut en stressig morgon innan jobb när man hittar kameran, men inte minneskortet. Dom här smoothie bilderna är nämligen tagna med mobil och mest för att ge inspiration. Jag älskar att start dagen med en smoothie och ett varmt ägg. Sen blir det kaffe och helst tidig lunch. Mina dagar ser väldigt olika ut och detsamma med maten. Variation och laga soppa på spik är min styrka säger min sambo och det kan jag väl hålla med om men mest för att jag är sugen på så mycket olika och gillar att testa mig fram i köket. Det vill säga att mina smoothies smakar aldrig som den andra. Även fast toppingen helst av allt blir bär och granola.

•1 dl frysta hallon

•1 dl frysta jordgubbar

•4 msk acai-pulver

•1 banan

•1 avkoado

•3 dl mandelmjölk

•lite vatten

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind