Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hope and strength

IMG_0998IMG_0999IMG_1001

Så här kan det se ut en stressig morgon innan jobb när man hittar kameran, men inte minneskortet. Dom här smoothie bilderna är nämligen tagna med mobil och mest för att ge inspiration. Jag älskar att start dagen med en smoothie och ett varmt ägg. Sen blir det kaffe och helst tidig lunch. Mina dagar ser väldigt olika ut och detsamma med maten. Variation och laga soppa på spik är min styrka säger min sambo och det kan jag väl hålla med om men mest för att jag är sugen på så mycket olika och gillar att testa mig fram i köket. Det vill säga att mina smoothies smakar aldrig som den andra. Även fast toppingen helst av allt blir bär och granola.

•1 dl frysta hallon

•1 dl frysta jordgubbar

•4 msk acai-pulver

•1 banan

•1 avkoado

•3 dl mandelmjölk

•lite vatten

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!