The super turmeric flavor

IMG_8135 IMG_8140

Nu kom vi till den här stressen igen som uppstår vid jul. Skönt och ha ett enkelt recept att slänga ihop då. Just detta kan man ha till så mycket olika rätter. Det är smaken som är den fantastiska, som faktiskt är värd att söka om på google p g a alla egenskaper- GU R K M E J A! Bra för leder, cancer, huden, muskler, anti-inflammatorisk, bakteriedödande, alzheimers, acne.  Man kan t o m ta en månads boost för kroppen med gurkmeja, Starta morgonen med ett glas vatten och en matsked mald gurkmeja, vill du få dubbel effekt kan man tillsätta en halv tesked svart peppar. Den kallas alltså e medicinsk växt. Man bör inte göra detta om man har magsår eller är gravid. Det finns att köpa på hälsokost så där kan man även fråga mer och där tror jag mig sett att man kan köpa kapslar så slipper man smaken varje dag.

Nu till maträtten, enkel och mättande lunch blev det med den här dunderkryddan. Bara kokade ris i salt, la ner lagerblad, gullök, morötter och chili, hade en klick grekisk yoghurt på toppen 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!