Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tingly stomach

IMG_8660 IMG_8661 IMG_8662IMG_8650image-7

Nu pirrar det lite i magen, inte som när man var liten såklart men ska erkänna att jag känner mig extremt nyfiken inför morgondagen, älskade julafton! Vi är ingen stor släkt alls så vi gör ”inget speciellt” förutom att samlas, umgås, myser, ÄTER, ger klappar .. det är en sak jag kommer sakna i år, min lilla pappa som kommer hem från L.A dagen efter (jiho skynda dig hem nu)! Dessutom saknar jag snön, vi åker jämt natt ”pulka”(tar det vi hittar, soppsäck kartong osv)  hela familjen. Bästa stunden när vi smyger oss ut i någon slags utstyrsel som är endast för att värma och täcka ( vilket kan bli skidglasögon, tomteluva osv) så ingen snö kommer innanför. Det kan hända att det är lite härlig skumpa som druckits och detta sker jämt efter vi ätit vickning som är  Janssons- frestelse. Vi får se vad det blir för bus i år.. Tog lite bilder från kvällsrundan på den lilla frosten som i alla fall lagt sig. Bjuder även på en  G O D J U L selfie från oss fyra! Hoppas John Blund kommer snart så man får vakna på julaftonsmorgon 🙂 Tusen kramar till er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!