Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tingly stomach

IMG_8660IMG_8661IMG_8662IMG_8650image-7

Nu pirrar det lite i magen, inte som när man var liten såklart men ska erkänna att jag känner mig extremt nyfiken inför morgondagen, älskade julafton! Vi är ingen stor släkt alls så vi gör ”inget speciellt” förutom att samlas, umgås, myser, ÄTER, ger klappar .. det är en sak jag kommer sakna i år, min lilla pappa som kommer hem från L.A dagen efter (jiho skynda dig hem nu)! Dessutom saknar jag snön, vi åker jämt natt ”pulka”(tar det vi hittar, soppsäck kartong osv)  hela familjen. Bästa stunden när vi smyger oss ut i någon slags utstyrsel som är endast för att värma och täcka ( vilket kan bli skidglasögon, tomteluva osv) så ingen snö kommer innanför. Det kan hända att det är lite härlig skumpa som druckits och detta sker jämt efter vi ätit vickning som är  Janssons- frestelse. Vi får se vad det blir för bus i år.. Tog lite bilder från kvällsrundan på den lilla frosten som i alla fall lagt sig. Bjuder även på en  G O D J U L selfie från oss fyra! Hoppas John Blund kommer snart så man får vakna på julaftonsmorgon 🙂 Tusen kramar till er alla

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind