Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

A very merry christmas

IMG_8691IMG_8731

IMG_8711IMG_8722IMG_8734image-10IMG_8736IMG_8746IMG_8740IMG_8747IMG_8752IMG_8778IMG_8762image-9IMG_8673IMG_8786IMG_8790IMG_8796image-8IMG_8795

IMG_8816

Hej svejs i lingonskogen! Här är lite bilder från igår när jag hade min kamera. Bjuder inte så mycket på matbilder för kan tänka mig att alla fortfarande är p-r-o-p-p-mä-t-t-a! Hoppas ni alla hade en FANTASTISK julafton! Det blir aldrig som man tänk sig även om man har panerat eller inte. Vädret var urhärligt- sol, kallt, frost och senare kom snön! Vi hann med väldigt mycket igår. Mesta dels handlade allt om mat, så är det väl jämt… att man rullar sig fram i slutet. Det hör till julafton tycker jag! Vi hann ta en långpromenad innan för att få så pass hungriga kroppar som möjligt. Efter åkte vi hem till lilla mamma, där blev det andra stoppet med mat och massvis med klappar. Tänkte visa er senare vad vi fick där som jag smälte av- min och fridas gamla bebisvagga!

Efter Kalle anka, mat och klappar åkte vi in till Grand hotel för att mys-äta lite. Så mat-stopp nummer tre blev löjromstoast och en drink gjord på gurka och jordgubbar! Där satt vi och bestämde oss för att åka förbi en kyrka där hemlösa samlas. Tänkte tipsa er om ni vill göra detta så går det idag och imorgon också mellan 17-21 på Emanuelskyrkan på Kungstensgatan.

Mat-stopp nummer fyra blev hemma hos mamma igen. Ännu mer mat, familj och klappar. En galen och underbar julafton, även fast vi inte åkte pulka mitt i natten!

Detta kokade vi ihop att dricka. Det är godare än glögg och kallas varmt vin på svenska men är en fransk tradition – Vine Chaud:

 • 1 flaska gott rödvin 75 cl
 • 4 msk socker
 • 2 kanelstänger
 • 2 dl apelsinsaft
 • 1 vaniljsstång

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!