Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Happy Feelings

IMG_8818IMG_8819

Igår kom det hem en pepparkaka lagom till jul. Vår lilla pappa! Som lurade oss att han missat planet när vi stod och gömde oss på Arlanda.. Typiskt honom! Skönt att hinna träffa honom iallafall för imorgon åker vi ner till Spanien igen för att fira nyår. Ska bli härligt men just nu ska ni får veta vad som inte är lika härligt. Jag håller på att S-P-R-I-C-K-A (!!!) av kanske både mätthet men mest för att jag är nyfiken. Hettsåt en pizza för jag är så spänd så kunde inte tänka på att laga middag. Vi ska titta KÖN imorgon!! Inte för att det spelar någon roll alls men är extremt nyfiken. Kanske kan vara alla kläder ”jag” fick i julklapp och såg hur extremt gulligt och mini det är. Allt är ju lite svårt att förstå. Helt galet känns det och underbart! Ska bara tänkta på att inte göra det där pizza-köpet till en vana.. det var nämligen väldigt gott! Jag älskar ju att göra hemmagjord pizza så det blir nyttigare men idag hade mina nerver något annat att tänka på. Skönt och skriva av sig faktiskt, ska försöka sova nu! Lycka till med era snabbmats köp och sov gott <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh lycka till! Ni kommer få ett såå himla fint barn ihop 🙂

    Jasmine Leia 2014-12-27 08:06:12
    Svara

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind