Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Protein and banana

IMG_8835IMG_8829 IMG_8823IMG_8820IMG_8827IMG_8828

Då ska vi se.. Vi har firat jul i tre dagar nu.. oj oj oj. Först den 24:e på julafton firar vi med min familj, sedan 25:e firar vi med min killes familj och idag fick vi med barnen! HÄRLIGT men den här mättnaden är olidlig. Ni anar inte hur mycket mat syrianer bjuder på, och tallriken fylld på ex antal gånger då det är så mycket olika och så gott! Kul och få testa all olika julmat måste jag erkänna men hade dock inte med mig kameran, tyvärr. Ska visa er någon dag hur det är att hälsa på min svärmor och svärfar.

Just imorse blev det någonting annat. Någonting min kropp längtade efter, fräsch frulle! Banan-pannkaka med proteinpulvet täckt med bär, granatäpple, gojibär, vaniljkvarg. Toppat med kanel och kardemumma.. SMARRIGT!

•1 skopa vanilj-proteinpulver

•1 msk kvarg

•1 dl mandelmjölk

•6 ägg

•3 ägg

Mixa och stek i kokossmör<3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej,

    Det verkar fattas uppgifter om hur många bananer du har i receptet.

    Hälsningar Hanna

    Hanna 2015-01-07 14:07:54
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!