Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Good luck

IMG_8858IMG_8859IMG_8861

Just nu är det mycket planering till nyårsafton här. Vi blev nämligen 30 personer till middagen.. Så varit runt och tittat på staden idag efter fler bra stolar, glas, tallrikar osv.. Oj oj vad kul! Jag älskar sånt här. Kanske kommer det ifrån att jag är hängde mycket på pappas resturang när jag var plutt, och nu att min sambo har sin familj på 15 personer. Ska jag inte nämna släkten men tror hans mamma redan har 43 barnbarn! Vill bara tacka Victorinox för min underbara väst som kom med tomten, har bott i den ett tag nu. <3 Lycka till med era planer, nu ska jag bege mig ut på matjakt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind