Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Good luck

IMG_8858IMG_8859IMG_8861

Just nu är det mycket planering till nyårsafton här. Vi blev nämligen 30 personer till middagen.. Så varit runt och tittat på staden idag efter fler bra stolar, glas, tallrikar osv.. Oj oj vad kul! Jag älskar sånt här. Kanske kommer det ifrån att jag är hängde mycket på pappas resturang när jag var plutt, och nu att min sambo har sin familj på 15 personer. Ska jag inte nämna släkten men tror hans mamma redan har 43 barnbarn! Vill bara tacka Victorinox för min underbara väst som kom med tomten, har bott i den ett tag nu. <3 Lycka till med era planer, nu ska jag bege mig ut på matjakt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!