Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

To start correctly

IMG_8854

På vårt frukostbord finns det alltid någonting fruktigt. Antingen om vi äter bröd, fil, eller gröt så är det så fräscht! Tips är då att alltid börja med frukten så den kommer in i kroppen först. Så det är det första kroppen tar in efter en natts skönhetssömn. Det blir nämligen lite trögare om det ligger en god smörgås först och sedan alla vitaminer i apelsinen bakom . Hoppas ni förstod och lägger det lite i bakhuvudet när den goda frukosten är framdukad 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!