Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fruit guy

IMG_1135

IMG_1138IMG_1137IMG_1142

Hoppla, här blev det lite grönsaks handling:)

Vilken gentleman som hämtar en stor skottkärra för att köra allt till bilen. Här var igår när ni var på vårt andra stopp, vilket blev en urgullig grönsaksbutik i gamla Marbella som hade allt, dessutom var allt närodlat! Ni förstår nog lite att jag var lite som ett barn på julafton. Ville se och ha allt. Perfekt start att få åka dit när man ska ha en sån här stor middag. Tyvärr ingen kamera med mig. Det får bli sedan när jag och tre tjejer till lagar allt gott som ska serveras. Efter detta stopp åkte vi till slaktaren. Där hade vi en till gentleman, han levererar allt hem imorgon och för en liten peng kommer det en och grillar till oss. Hallelulija vad allt går som på räls nu.. så snart kommer det väl ett bakslag. Nu är det inte nämligen inte lång tid kvar, hur går allt för er? Synd att vi inte hade denna butik i Stockholm! Lycka till från mig <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!