Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Party-animal tips

IMG_8868

Här kommer ett måste tips från mig. Ladda upp med ingredienser till Bloody Mary hemma till första dagen på 2015! Kan ju hända att det är ett par bakfylledjur världen över nämligen. Detta är det bästa jag vet då! Jag tar mina virgin men det får ni bestämma själva.

• citron

• tomatjuice

• tabasco

• sellerisalt

• worcestershire sauce

•svartpeppar och salt

(•vodka)

 Alla vill ha olika starka och salta så ni får avgöra själva hur mycket av allt ni vill ha i. Men härligt och lämna en citronskiva i och gärna stoppa i en selleristav! Fast börja med att täcka halva glaset med is. Sedan är det bara att försöka njuta bort huvudvärken 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!