Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Preparing

IMG_8872IMG_8877IMG_8878IMG_8892IMG_8894

 

Här stod vi och hade en tjejstund igår kväll. Vi har ju som sagt varit runt och handlar i två dagar nu. Igår tog vi och förberedde det mesta så att vi inte alls behöver stressa idag. SKÖNT, men längtar tills allt gott! Jag kan bli så när jag lagar all (då menar jag massvis) mat att jag inte blir så sugen direkt och vill att alla gäster ska äta. Konstigt, får ni så? Stått och lagat och sedan tar man en smörgås istället.. Det är ingenting som kommer hända idag. Inte bara för att vi förberedde igår utan också för det är mina favoriter.

Vi är ju fyra tjejer som står för matlagningen, det härliga är att vi har olika kulturer! Vilket ledde till att vi har en UNDERBAR blandning av allt gott på kvällens nyårsbuffe.  Bottata herra , fatouch, hommus, babaganush, shich taboch, hoöbö, tabolie, labne, ris, bulgur, poatissallad, grillade räkor, lax och kött är väl en stor det av det som kommer bjudas på. Ni ska få se vad allt är sen, eller är det någon som förstod maträtterna?

Det smör jag tänkte tipsa om nu om ni ska göra någon slags skaldjur eller fisk idag är magsikt. • Smör, vitlök, färska kryddor – basilika – oregano – timjan- salvia, salt & peppar, mayonnäs och en citron (chili om man vill hetta till det lite) ska stavmixas. Det luktar helt galet gott! Lägg detta sedan med exepmelt laxen i folie som kan sedan grillas eller läggas i ugn.  Detta kan inte gå fel! Lycka till och ha en underbar sista dag på året <3

(Ni är bäst)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Foodjunkies webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand