Sweet like a potato

bild 3

Sötpotatis är underskattat tycker jag. Det är någonting som lätt glöms bort i all matlagning. Grymt-gott och dessutom ett bättre alternativ än vanlig potatis! Innehåller järn, fibrer och C- E-  A-vitamin, dom alla olika vitaminerna är bra på olika sätt i våra kroppar. Det stora med A vitamin är för att den lagras i huden och hjälper den vid problem. Sötpotatis är den bästa källan till vitamin E utan att få i dig fett som både nötter och frön har gott om.

Här skar jag upp den, oljade och kryddade med salt, chili, svart peppar och färsk oregano. In i ugn och få blir härlig i cirka 20 minter på 225grader och. Perfekt tid för att hinna göra det som ska ätas till 🙂 Kram till er alla

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Edita! Tack för en fin blogg först och främst! Och grattis till flickan i magen. Har också en flicka i magen v 25.
    Tänkta höra om du i ett inlägg har lust att dela med dig av dina bästa järnkällor? Gärna tips på järnrik smoothie som du brukar göra.
    Vänligen Emilie

    Emilie 2015-01-08 15:45:14
    Svara
    • Svar på Emilies kommentar.

      Massvis med grattis till dig/er med, så spännande så man smäller av ju. Tänk hur lillan ska se ut,vara, och se på saker. En liten mini me.. Tusen tack för dina fina kommenater! Jag ska absolut ge ut en järn smoothie men stora tipset är ju att äta grön-paprika och mycket broccoli! Jag var faktiskt och tog test idag om järnvärdet blivit bättre men tyvärr inte så precis vart och köpt blutsaft. Så fråga din BM om du känner att du ofta får ont i huvudet eller är trött! Lycka till och trevlig helg <3

      foodjunkie 2015-01-09 16:13:23
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!