A bowl with wellness

IMG_9752 IMG_9776 IMG_9768 IMG_9764 IMG_9765 IMG_9772

Fick äran att få med en snygging hem efter promenaden. Lisa och jag begav oss och gick även fast vi var lite skeptiska över om det skulle vara plaskblöt efter allt smält igår eller om det hunnit frysa på. Om jag säger att vi hann på halka flera gånger så förstår ni… men efter några ryckningar med hjärtat i halsen för man tror man ska sätta sig på svanskotan och massa skvaller var vi hemma hos mig. Bella lukta blöthund och vi var hungriga. Så slängd ihop en lunch till oss. Ja till och med Bella som älskar blomkål. Ni ser nog vad som fanns i min kyl. Tog lite av varje och krydda det lite. Som champinjonerna stekte jag i cocosolja, persilja och hade i salt,peppar och cayennepeppar. Blomkålen ångade jag och hade citron, salt och pepper på. Rev både morötter och rödbetor. Kokade ägg, skar upp avokado och paprika. La dit blåbär, babyspenat och pecan-nötter och i mitten en sås. Såsen är ett extremt enkelt tips, blanda kikärtsmouse ( går att köpa eller mixa kikärtor) och kronärtspesto 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Ser sjukt gott ut! River du rå rödbeta eller har du kokat den innan? kram

    Emma 2015-01-15 11:56:30
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Hej Emma! Vad kul att du tycker det, det gör mig glad!!! Du kan riva dom dorekt som dom är. Tror inte ens det går att riva när man har kokat. Jag tar knappt bort skallet, sköljer och tar bort fet fula sen river. Gott med lite citron på 🙂 Lycka till och Kram!

      foodjunkie 2015-01-15 23:09:36
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!