Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Broccoli

_DSC0404_DSC0405_DSC0408_DSC0420

15 kronor senare, mätta och belåtna. Fick ett tips av en läsare att få upp lite billiga rätter. Det är meningen att vi alla ska kunna laga nyttig mat som smakar gott och inte alls vara dyrt! Om ni går i butiken och hittar en liten inplastad blandning av grönsaker så är det just den jag köpte och gjorde det här av. Broccoli, purjolök, morot, selleri och palsternacka låg där i om man inte hittar just den ”boxen”. Skar upp allt i små bitar och la i vatten och kokade upp med grönsaksbuljong under lock. Där ska det ligga och puttra ihop i 30 ihop. Smaka av med salt och peppar. Så enkelt var det och efter ett tag la jag i större bitar med broccoli som fick smak av den härliga ”grytan” men inte blir särskilt mjuka. Jag gillar när dom är mer krispiga så mer att ska ångas där i och få smaken 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!