Potato and chickpea patties

IMG_0977 IMG_0981 IMG_0984 IMG_0995

Hello girls, boys, gentlemen och superkvinnor! Potatis och kikärtsbiffar blir det till middag ikväll! Hann ta lite bilder innan det blev för mörkt. Har alltså förberett allt och kan bara steka dom när jag är hemma igen. Längtar att få sätta mig och äta dessa! Smarrigt och lätt. Gjorde en stor ”deg” så gör många så kan vi äta till lunch imorgon också. Man kan ha lite olika gott till men jag gjorde en grönkåls-sallad medan potatisen stod och kokade upp. Kan visa er den imorgon! 🙂

•10 st potatisar ( fast)

•1 gullök

•1-2 burk kikärtor

•2 vitlöksklyftor

•persilja

•tomat- puree

•salt,svartpeppar, chili, spiskummin.

Börja med att skölj och skala potatisen. Koka den i 10-12 minuter. Medan kan man mixa ihop kikärtor, vitlök, spiskummin, tomat-puree, salt ,peppar och chili. Hacka upp gullöken och riv potatisen med den grova sidan. Blanda ihop allt detta och hacka upp en drös med persilja i blandningen. Stek detta i antingen matolja eller kokosolja. Smaklig måltid! 🙂

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!