Morning in peace

IMG_1147 IMG_1155

Efter att ha haft slapp-VM i soffan igår så vakna jag tidigt idag igen. Skönt! Fast dagen ska bara bli skönare.. Ska möta mamma nu och använda vår julklapp vi fick av min kille på Sturebadet. Mamma är ett zumba- FrEaK så får se vad jag hittar på medan hon dansar loss. Skulle iofs behöva värma upp höfterna lite inför ikväll då vi ska på fest men är inte så smidig längre om man säger så ;). Har i alla fall blivit smidigare på att skala granatäpple. Dom är så fina och goda nu så passa på och toppa helgens all mat med dessa små guldkorn! Annars är det soygurt med blåbär och mussli i skålen. Slurp sa det!

Har lite nypon-knäck i ugnen just nu. Ska se hur dom smakar sen om jag vågar ge recpet. Hoppas, för dom kommer vara grymt nyttiga! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!