Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Filled with love

IMG_1256 IMG_1266IMG_1242IMG_1287IMG_1268IMG_1293IMG_1298

M-a-t-o-r-g-a-s-m. Nu mår man! Fylld med bara massa goda ting och nytt skvaller om veckan som varit 🙂 Hur mår ni? Redo för februari månad hoppas jag! Känns som det är mycket på gång nu och folk överlag är piggare nu. Kan det vara att vi fått kanske en timma mer ljus på dagen eller att vi har tränat lite efter jul och börjat pumpa endorfiner runt om oss..

Gjorde en rå-blåbärsglass imorse och stoppade in frysen. Ska ge er recept på de ikväll. Först bara visa vad jag använde den till. Fyllde croissanter 🙂 Istället för glasstrut så fick den lindas i en ljummen croissant( NI MÅSTE BARA TESTA). Dom andra fylldes också med andra godheter.

• Rimmad lax, dill- philadelphia, gurka, persilja.

• Smör, avokado, mynta, chili-flingor

• Jordnötssmör, päron

• Rå-blåbärsglass

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • ÄLSKAR croissanter! Egentligen enda jag saknar sedan jag fick gluten för mer än 10 år sedan! Önskar det fanns goda att köpa, inte frysta enbart! Får tjata lite på superglutencaféer som Ecoist och Friends of Adam att börja baka det! 😉

  Linnea 2015-02-03 06:53:59
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Ånej! Jobbigt också när man verkligen inte kan äta. Jag ska föröka tjata lite jag med 🙂 Aldrig varit på Friends of Adam, det ska jag titta upp 🙂 Tack och lycka till! Kram

   foodjunkie 2015-02-03 09:12:22
   Svara
 • Hej! Först och främst: inspirerande blogg!

  Jag har en fråga som handlar om fisk/skaldjur. Jag själv är en fisk-älskare och skulle alltid välja det före kött, speciellt lax i alla former som är min favorit och som jag äter ”mycket” av. Du som är mer kunnig, hälsomedveten och har koll på vad du äter, hur ser du på fisk? 🙂 Det vill säga hur mycket som är bra att äta egentligen:) jag har på senaste tiden hört mycket om att fisk är en hälsofara då det kan innehålla mycket metaller osv, och att man inte alls ska äta mycket fisk längre, men jag är inte insatt i ämnet så jag har ingen aning. Därför tänkte jag kolla med dig, är själv väldigt intresserad av mat och väljer oftast det mer hälsosamma alternativet- skulle dock kanske ha svårt att välja bort fisk, man kan väl inte göra allt 😉

  Kram!

  Elin 2015-02-02 10:53:33
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! TUSEN TACK, vad glad jag blir. Precis det jag vill göra- Inspirera!

   Det var eb väldigt bra fråga. Jag kan göra ett inlägg om just detta om du vill. Blev ändå sugen på fisk så kan ge ut ett jättegott och enkelt recept 🙂 Det kommer på onsdag för imorgon hinner jag tyvärr inte. Sen är jag inget proffs utan skriver det jag vet och kan ge tips om. Låter det bra? Kram Kram

   foodjunkie 2015-02-02 17:54:46
   Svara
   • Svar på foodjunkies kommentar.

    Ja men det vore ju toppen om du ville göra ett inlägg! ja gärna så kul att du ville ta upp detta, det blir jättebra! 🙂

    Kram kram

    Elin 2015-02-03 12:51:01
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

     Det var det jag också tänkte, fall att det är någon som också har kunskap om det. Vi får hoppas 🙂
     KRAMAR

     foodjunkie 2015-02-03 14:39:36
     Svara
 • Jag vill tipsa om semmelmüsli, recept finns på min blogg. Superrolig variant såhär i februari-tider!

  Alva 2015-02-01 17:15:06 http://knackeri.blogg.se
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!