Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Know Your Body

IMG_1216

Hur gott är inte denna simpla lilla näringsbomb! Kommit in i en ägg period igen. Varma ägg måste det vara 🙂 Jag är en periodare i mycket. Men det vet jag om så gör ingen big deal av det om. Fast glömt ta mina järntabletter i helgen så idag fick jag äta upp det. Lite huvudverk och dundertrött men jag vet ju iaf vad det är. Skönt och känna sin kropp och veta vad man själv ska göra för sitt egna bästa! Inte tänka på hur andra äter eller tränar utan hitta sin egna väg så man gillar det. Viktigt att komma ihåg att ni gör allt för er egna skull! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!