Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

D R E A M

IMG_1492IMG_1485IMG_1493IMG_1509IMG_1501

Ska precis ner och möta min syster och Maria med Bella för att fira att Frida köpt sin första lägenhet ihop med sin kille. Önskade att dom kunde flytta in på min innegård. Tänk när man var liten vilken fantasi man hade. Mysigt om dom bodde i det lilla huset 🙂 På tal om liten så är den en som älskar snön, lilleskutt! Nu måste jag gå, vet precis vad jag ska dricka.. Tor ni kan gissa också 😉 Trevlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hallå där! Jag håller till på västkusten – lite snöpuder ligger på marken men hade gärna haft lite mer. 🙂

  Petra 2015-02-03 21:50:25
  Svara
 • Njut din virgin Mary å ha en trevlig kväll – avundsjuk på er snö 🙂

  Petra 2015-02-03 19:08:30
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Haha gulliga du visste. Stämde så bra så 🙂 Vart är du? Trodde nästan hela Sverige hade snö nu.. Tyvärr är det bara blask i stan, detta är på min innegård..

   foodjunkie 2015-02-03 21:01:17
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!