Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Namaste

IMG_2263IMG_2265IMG_2269 IMG_2279IMG_2286

Tittut! Ni som anade på att det blev en Virgin Mary  att dricka hade rätt 🙂 Måste bara tips om att passa på att träffa nära och kära så här på veckodagarna. Vi tog en toast skagen och ett glas att dricka sen var jag hemma igen till klockan åtta. Det ger så mycket energi. Lite som yogan jag var på idag! Ut och vädra hjärnan och kackla ikapp med er. Så kan man passa på och vila lite mer på helger. Min kropp känner att det är lördag och söndag, då r-e-l-a-x-a-r den på ett helt annat sätt än vad den kan göra om jag är ledig en onsdag exempelvis. Sov ut på helger och aktivera er på veckodagarna med allt möjligt! Mysko men sant 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!