Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tasty and Sweet

IMG_1406IMG_1403IMG_1394IMG_1395

Att vakna på bästa sätt.. 1000 tack till GODMORGON som väckte mig med den här lilla underbara korgen. Det blev verkligen en god morgon! Kunde jag komma in till min kille med 😉 Tände ljuset och vi smakade av dom nya juicerna. Berry Ginger Dream vann enligt mig men vet inte om vi var enade.. Tror jag är mer för Tasty och han mer för Sweet i all mat faktiskt. Skål på er 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej på dig! Glädjespridare, man blir alltid glad när det kommer ett nytt inlägg från dig! Jag är inte mycket för sötsaker (om man väljer att bortse från smågodis hihi), men kakor, bakverk osv har jag inga problem att låta bli, men en Croissant är svårt att motstå. Så man kan säga att de senaste dagarna har jag verkligen läskats här inne.. Men ibland behöver man ju det också, en å annan sötsak.. Ha en fin dag! /Petra

  Petra 2015-02-03 10:10:52
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Hej rara du!!! Vilken underbar kommentar, tack! Jag är ett riktigt kak-monster så ska inte säga att jag inte är för sötsaker. Men bakelser och dant är inget för mig heller. Smågodis kan det blir när min killes barn är här men annars är det ingenting min kille gillar så det köps aldrig hem. FAST croissanter är ju mathimlen för mig. Äter jämt det semestern så att få köpa hem det på helger ibland känns lyxigt. Så blev väldigt glad för min leverans imorse 😉 Unna dig en du med även fast du redan är söt 🙂

   foodjunkie 2015-02-03 14:44:03
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!