Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Crispy rosehip

IMG_1430IMG_1425IMG_1432

Såg ni att jag gjorde ett nypon knäckebröd i lördags.. ? Det är helt perfekt att ha i yoghurten istället för mussli. Smaksätter det hela ordentligt och man vet att det är nyttigt 🙂 Dumma är att jag inte ska ta mina järntabletter tillsammans med yoghurt, te eller kaffe. Hoppas alla C-vitaminer i det krispiga nypon knäcket väntar på dom små järn tabletterna ska anlända efter min hot-mojo som jag ska på nu. Första gången som jag ska testa det efter att jag blev gravid. Jag älskar det annars så hoppas jag får den känslan idag, annars får jag väl bara stiga ut och gå hem och göra c-vitaminerna glada lite tidare 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Det låter riktigt gott, vilket bra tips 🙂

  Johanna 2015-02-08 19:45:04
  Svara
 • Ser gott ut!
  Var är dina guldiga bestick ifrån, de är supersnygga ju!

  Lovisa ET 2015-02-06 11:38:18 http://lovisat.devote.se/
  Svara
  • Svar på Lovisa ETs kommentar.

   Hej söta!
   Jag tycker det är supergott, men själva nypon knäckte kan vissa tycka är speciella, ex min sambo.. Väldigt nyttigt iaf! 🙂
   Besticken är tyvärr ifrån spanien men jag har sett att det finns guld bestick på lagerhouse som är jättefina, och kostade 499 kr. Trevlig helg! Kram

   foodjunkie 2015-02-06 11:49:34
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!