Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tulip

IMG_1413 IMG_1414 IMG_1417 IMG_1422 IMG_1409

Idag ska jag lägga upp ett recept på en fisk-rätt. Dels för att den är gudomligt god men också för att jag tänkte att vi kunde väl ge varann tips hur det egentligen är med att äta fisk(?). Man har ju börjat höra olika med alla dessa tunga metaller som kan finnas i fisken. Jag tänkte dela med mig av det jag vet men hör gärna tips från er också. Vet att ni kan mycket och att vi alla älskar mat men helst såklart hälsosam! Hörde ni förresten igår om regnbågslaxen som smitit uppe i Mora, alltså en hel påse.. Så nu har fisket ökat en hel den där 🙂 Lycka till från mig ni som bor där! Kram så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Köp fisk som är MSC märkt, då är fisken fiskat på ett hållbart sätt som gynnar vår hållbara utveckling och livsstil! 🙂

    Anna 2015-02-04 08:06:05
    Svara
  • Vilka underbara blommor!

    Jessica Sundberg 2015-02-04 07:38:48 http://familjensundberg.se/blog/
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!