Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fancy coffee

IMG_1801IMG_1798IMG_1785IMG_1809IMG_1792IMG_1814IMG_1831IMG_1833IMG_1838

Underbara kaffe! Jag tycker inte det förvisso är lika gott nu när jag är gravid men sugen kommer på morgonen som vanligt. Skrev ju tidigare att man inte ska dricka kaffe eller te för att järn upptaget ska fungera i kroppen. Vill bara göra det tydligare. Det är bara järn som hindras att tas upp om man dricker det. Så inga andra vitaminer! Fick frågan om man inte ska dricka kaffe och äta D-vitamin exempelvis? Det är alltså helt okej att äta grönsaker och frukt och ta en kopp kaffe efter måltiden, vitaminupptaget förstörs inte av detta. Så drick ditt kaffe( eller te) i lugn och ro så sköter kroppen sitt. Tips till alla vegetarianer är att äta järn samtidigt som C-vitaminer för att kroppen lätt ska ta upp det.

Kaffe har däremot fått upp ögonen nu för att man inte bara blir pigg utav det. Utan hjälper till mer än vad vi tror visste. Diabetes, alzheimers, cancer, huden och blodcirkulationen 🙂

Skål

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!