Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Crispbread

IMG_2062IMG_2074IMG_2085

Dagens lätta lunch mitt i all rush blev en lax och champinjon knäckis. Jag älskade råa champinjoner när jag var liten kommer jag ihåg men nu känns det lite tråkigt om jag ska vara ärlig. Mina smaklökar vill ha mer än så 🙂 Så knepet är denna enkla klassiska blandning.

Skölj svampen som måste vara en hård och fräsch sådan, skär upp i tunna skivor. Gör en dressing på oliv-olja, dijon senap, pressad vitlök, citron, salt och peppar. Rör ihop och hacka ner persilja. Det blir allra godast om det här får stå ett tag som en marinering så jag har gjort extra mycket som jag ska ha ikväll. Gjorde en ny variant idag och hackade ner äpple bitar och lite edamame- bönor. Så på min lunch knäckemacka var det alltså denna goda mix och lax som jag hade över ifrån sist. La även på en klick turk-yoghurt som jag blandat med några droppar matgrädde och himmalaya-salt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • knäckebröd.. åh. Kan du tänka dig att det är så svårt att få tag på utomlands? finns knappt här i USA.
  Tack för din fina blogg som alltid ger mig inspo till att börja laga mat. Även om jag inte fått tummen ur än, ahha!

  ISA 2015-02-07 08:19:09 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   oh no.. men vart någonstans befinner du dig? Det brukar ju finnas svensk- affärer.. Wasa har ju fått ut sitt knäckebröd på vissa delar av världen… Hoppas iaf!!! Jag ska ju till L.A snart, så om du är där kan jag köpa med mig något packet till dig 🙂 Tack för din fina kommentar<3 Hoppas jag fortsätter att ger din inspo, så det plötsligt kommer en dag då det kliar i dina fingrar efter att få hacka lite i köket 😉 Kram

   foodjunkie 2015-02-07 16:12:11
   Svara
 • Helt frånkopplat detta inlägg men vill bara skicka dig en bunt positiv feedback såhär på fredagskvällen, here it goes: jag blir ALLTID glad av att gå in på din blogg! Du verkar vara en helt superhärlig ung kvinna! Du inspirerar i att verka vara så passionerad och innerligt GLAD! Tack för det och sluta aldrig le! Stor kram/Matilda

  Matilda 2015-02-06 20:19:48
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   UNDERBARA du! För just sånna här kommentarer är det så värt och dunderkul och ha en blogg. Älskar att få dela med mig och ta bilder. Men det bästa är när ni också gör det, men att få just din kommentar är någonting extra!! För att skriva det måste man vara precis det du beskriver, glad, positiv, superhärlig och passionerad!!! 10000 TACK och ha en ljuvlig helg <3 KRAMAR

   foodjunkie 2015-02-07 16:07:44
   Svara
 • Ser riktigt gott ut!

  Alicia 2015-02-06 19:22:37 http://alicia.forme.se
  Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!