Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Easy plate

IMG_1629IMG_1645IMG_1661

Hej härliga ni och fredag! Vilket underbart väder. Solen skiner så snön glittrar. Ska se om jag hinner ta mig ut. Annars hoppas vi att det håller i sig hela helgen! Här kommer ett litet tilltugg till maten. Eller snacks tallrik. Kanske när man ska göra tapas. Strunt samma vad man har det till. Det är ju så gott. Bara kärsbärstomater, små Italienska oliver, fetaost och stimlat på olivolja, balsamvinäger på. Simple as that 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!