Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Brunch at Mr. Perfect

IMG_2094IMG_2101IMG_2099IMG_2095IMG_2103IMG_2112IMG_2119IMG_2129IMG_2109IMG_2124IMG_2139IMG_2154IMG_2146 … eller brunch på Mr. French som var helt perfekt! Det var inte alls meningen att jag och resten av oss skulle hamna här. Rena rama lyxen enligt mig! Det ända är väl att vi sitter i skidkläder.. det hade vi inte alls lika tur med. När vi kom dit skulle backen stängas pga något event. Typiskt. Fast tänk er och vara lite deppiga och få komma in i den här oasen med mat. Har ni varit på Mr. French? Det ligger så härligt intill vattnet och jag älskar inredningen och såklart m-a-t-e-n 🙂 Helt klart helgens tips om ni vill unna er. Måste nog be om ursäkt också. Började att fota lite mat sen tog jag en tallrik och börja äta, tallrik eller tallrik och glömde helt att fota resten av buffén. Efter krabban (med tryffel aioli) hade jag så god smak i munnen att jag inte ens ville gå ta av efterrätten. Men kunde inte hålla mig 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!