Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mini love

IMG_1936IMG_1997IMG_2081IMG_2005IMG_2007IMG_2008IMG_2011IMG_2014IMG_2022

Här hemma luktar det sådär gott som man önskar att det gör varje dag. Nybakat och nytvättat är dom bästa dofterna. Just nu är det nybakat. Tur det för jag är hungrig. Så det inte var nytvättat det lukt menar jag ;). Kom hem från yogan och här hemma satt det två söta barn som var sugna på någonting innan vi ska till Hammarby-backen och ta några åk. Jag ska agera någonting annat, typ ”värma upp bilen vakt” eller ”passa Bella uppe i sickla köpcentrum”. Känner att jag gjort mitt redan på yogan, som förövrigt var helt underbar! Älskar att komma iväg på helgerna nu och träna. Det är en ny vana och hoppas det inte försvinner.

Till dom här söta barnen jag nämnde så tänkte jag att dom skulle få något gulligt att äta. Och tänkte såklart på er läsare också. M-i-n-i scones 🙂 Lite trevligt och bjuda på så här på helgerna. Dessutom sitter man och äter längre tid ihop känns det som, så man kan göra massa olika smaker på dessa med olika pålägg. Det här med att baka scones tar ju cirka 15 minuter så det hinner man men vad har man i degen är alltid olika tycker jag. I dessa hade jag både vetemjöl och cocosmjöl för att testa men tycker dom blev lite torra. Och då hade jag i smör, vispgrädde också men det blev ändå inte sådär mjuka som man vill. Gillar banan-sconsen så dom får det nog bli till alla-hjärtans dag tänkte jag 🙂 Övande iaf på att få dit några små hjärtan som dekoration 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Testa att ha i keso i scenen. De blir riktigt saftiga av det!
    Tack för mycket bra matinspiration!!

    Jennie 2015-02-23 15:03:18
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!