Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Inside

IMG_1591IMG_1587IMG_1584

 

Det är synd att dessa små godheter är så framodlade.. Men titta efter ekologiska och dom bästa jag har hittat är några som heter Bio Inside.  Dom är ju så fantastiskt goda! Till lite vad som helst. Jag har precis ätit tofu-bitar wokade med grönsaker som vitkål, morötter och broccoli. Rev i färsk ingefära, vitlök och citron med soya så det fick en lite asiatisk smak. Hade gärna haft några sådana här edamame- bönor till men dom var redan i magen min 🙂 Tänkte iaf att jag kunde tipsa om min middag fall någon står lite sugen på allt möjligt just nu och inte vet vad man ska äta. Det är nämligen lite tråkigt och ta bild när det blir mörkt. Hoppas ni förstår och smaklig måltid <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hejsan 🙂
  Kanske en dum fråga, men köper man dessa färska eller frysta? Och hur tillagar man dem? Ser så gott ut och skulle vara roligt att testa. Tack för en helt fantastisk blogg med massor av inspiration 🙂

  Hanna 2015-02-09 20:52:02
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna!
   TUSEN TACK, hoppas jag kan ge dig massa inspiration i vardagen! 🙂
   Inga frågor är dumma frågor! Man köper dessa frysta och kokar dom, men inte för länge. Det är grymt gott men olivolja och flingsalt på!

   foodjunkie 2015-02-09 23:43:09
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!