Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Mmmmmm

IMG_2316IMG_2325IMG_2321

M – som i Mumma, mums, mamma osv.. Hur gott är det inte med smöret som smälter under dom varma äggen! Ser kanske lite påskigt ut med den gula tallriken men idag kändes det nästan som lite vår. Lite för tidigt och säga det jag vet, men det smälter veklingen ute. Var uppe och gick imorse och det vara rasa snö från träd och hustak. Precis när vi såg vargarna utanför skansen såklart också hände det.. Livrädda för lite snö 😉 Men var försiktiga nu när det faktiskt kan komma istappar från hustaken!! Och ät lite ägg 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!