Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ginger thing

IMG_2379 IMG_2384 IMG_2386

Så här lätt får jag mitt favorit te. Någonting vi dricker ofta här hemma. Luktar gott, smakar ljuvligt och gör susen i kroppen. Speciellt om man mår lite illa, ska få igång kroppen på morgonen eller hjälpa till att hålla förkylning borta. Så det jag gör är bara att skära upp små skivor av färsk ingefära. Tar inte bort skal men det får man bestämma om man vill själv. Värmer upp vatten och låter det dra i bara dom få minuterna som det heta vattnet blir drickbart. Dessutom kan man fylla på med vatten någon gång och återanvända skivorna. Man kan ha i honung om man känner att det blir för starkt 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!