Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Quick fix

IMG_2355IMG_2360IMG_2363IMG_2373IMG_2374

Idag har dagen redan bjudit på mycket bra ting. En härlig lunch-promenad i solen gav mig väl all energi. Det gör så mycket att gå ut på lunchen än att bara sitta inne. Dessvärre hans inte lunchen göras. Jag klagar inte men tänkte på er som vill ha recept. Måste iaf tips som min lunch jag åt. Fick den själv tipsad av min söta lillasyster. Hon toppar sin med fetaost men jag hade lite bönor hemma som jag slängde på. Inte för att de behövdes. Hade helt klart blivit mätt ändå. Nu till vad det är jag ätit… Pauluns lax och tomatsoppa! Kostade 49kr och smakade ljuvligt. Det är edamamde bönor i och liten smak av saffran. Jag var ju inte svår övertalad när Frida nämnde denna soppa eftersom hon vet att jag gillar Virgin Marys men denna var helt grym! Det var inte sista gånge jag sprang och köpte denna i all hast. Någon som testat? Det fanns nämligen mer smaker och tänkte fråga om någon vet annan som var bra?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind