Quick fix

IMG_2355IMG_2360IMG_2363IMG_2373 IMG_2374

Idag har dagen redan bjudit på mycket bra ting. En härlig lunch-promenad i solen gav mig väl all energi. Det gör så mycket att gå ut på lunchen än att bara sitta inne. Dessvärre hans inte lunchen göras. Jag klagar inte men tänkte på er som vill ha recept. Måste iaf tips som min lunch jag åt. Fick den själv tipsad av min söta lillasyster. Hon toppar sin med fetaost men jag hade lite bönor hemma som jag slängde på. Inte för att de behövdes. Hade helt klart blivit mätt ändå. Nu till vad det är jag ätit… Pauluns lax och tomatsoppa! Kostade 49kr och smakade ljuvligt. Det är edamamde bönor i och liten smak av saffran. Jag var ju inte svår övertalad när Frida nämnde denna soppa eftersom hon vet att jag gillar Virgin Marys men denna var helt grym! Det var inte sista gånge jag sprang och köpte denna i all hast. Någon som testat? Det fanns nämligen mer smaker och tänkte fråga om någon vet annan som var bra?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!