Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Golden days

IMG_2786

En liten mobilbild så här en onsdag förmiddag. Det här stod på frukost buffén som jag var på imorse på Broms. H-ä-r-l-i-g-t! Sen var det varma surdegsbröd plus pålägg, ägg, yoghurt, grapefrukt te, kaffe och allt annat gott som min kurrande mage var sugen på! 🙂

Är inne i dom ”hundra gyllene dagarna” nu.. Vad pratar om hon om tänker kanske ni.. Så tänkte jag när jag hörde det. Men fattar nog exakt vad det betyder. Magen har vuxit fint, allt flyter glatt på, allt är gott, är pigg som en lärka ( lite väl för mitt egna bästa kanske, sovit på tok för lite), längtar ihjäl mig efter nästa yoga pass och vill bara krama varenda människa jag ser.  Det är nämligen 100 dagar kvar av min graviditet. Man ska njuta för fullt innan man blir för tung i kroppen. Men allt är ju så kul nu så får se hur det går med att stanna upp i nuet. Ni får gärna skriva till mig om det är någonting ni vill ha recept eller tips på nu. Tänkte på att det är alla hjärtans dag nämligen och passa på innan jag blir bitter igen 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilken härlig bild och ditt sprudlande humör smittar ju av sig som vanligt… 100 dagar – härligt!
  Ha en fortsatt fin dag 🙂

  Petra 2015-02-11 15:36:16
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Haha sprudlande var en bra beskrivning. Men det bästa är att det kan smitta av! Tack detsamma fina du <3

   foodjunkie 2015-02-11 15:48:13
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!