Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Everything is possible

IMG_9979

Hur mycket älskar man denna skylt (!?), som förövrigt satt bredvid dom raw semlorna! Fika stunder är någonting vi tar vara på här hemma ska ni veta. Det sker några gånger per vecka, mest kvällstid. Någonting ni kanske inte visste om mig.. fika-tanten. Det behöver inte vara någon onyttig eller söt variant. Mer tapas tallrikar, fruktfat och såklart några kakor 🙂 Det jag ville ha sagt med detta inlägg är en påminnelse om att unna er och njut men hitta balansen! Annars kan det leda till stress och andra osunda rutiner i vardagen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! vart var det du hittade den där geniala skylten?

    Vera 2015-02-12 16:02:14
    Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!