Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Grab it

IMG_2397IMG_2403IMG_2399

Hur mycket vill man inte bara stoppa ner fingrarna och smarra på några nötter.. Bästa toppingen och snackset att ha framme. Den här mixen köpte jag på Lidl för cirka 20kr. Helt naturella, en bra påse helt enkelt! Krispiga hasselnötter, cashewnötter, mandlar och valnötter. Små bruna miraklen som är späckade med proteiner, fibrer, vitaminer, mineraler, och inte minst nyttiga fetter.

Ursäkta för dålig uppdatering igår. Det blev inte riktigt som jag tänk mig. Slutade till och med ett besök på förlossningsavdelningen.. Ingen farligt eller allvarligt besök. Mer pinsamt så här efteråt. Kan ju dela mig av ett gott skratt såhär dagen efter. Det var inte fostervatten, utan lilla jag hade bara läckt lite kiss. Tack Karolinska för era glada miner, min kära vän Lisa som fick agera hundvakt sent på kvällen och min kille som fick åka och köpa fika mitt i natten 🙂  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Usch vilken skrämselhicka, men så skönt att det hade en naturlig förklaring, som du kan skratta åt så här dagen efter 🙂 Tyvärr är jag nötallergiker så de där små rackarna får jag låta bli, men de ser goa ut! Kram på dig och fortsatt fin dag…

  Petra 2015-02-12 11:10:13
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Ja det började med att jag inte alls kände mig orolig, men efter samtal med vårdguiden och karolinska så sadom att åka in direkt. Då gick pulsen upp ordentligt. Men aldrig sovit så gott som jag gjort inatt efter att fått alla svar 🙂 Och idag har nog allt släppt och jag går och drar på smilbanden haha.. Stackars dig med nöt allergin, jag kan tyvärr inte inte trolla annars hade jag gärna hjälpt dig! Kan du äta frön och kärnfrukter? KRAM och ha en fin dag till dig med

   foodjunkie 2015-02-12 11:33:27
   Svara
 • Haha, bra att du kan skratta åt en sådan händelse i efterhand! Goda, naturella nötmixer tycker jag är svåra att hitta, får bli en sväng förbi LIDL tror jag 🙂

  Johanna 2015-02-12 08:23:09
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna! Haha ja tack du, det är svårt att inte göra det.. sen kan det vara en mix att oron släppte oxå. Lycka till med nötmixen, den slank ner fint 🙂 om du ändå ska dit så titta efter en fryst bär mix som har körsbär i sig, den är ljuvlig att göra smoothies med! <3

   foodjunkie 2015-02-12 11:30:16
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!