Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skeppsholmen

IMG_2443IMG_2445IMG_2447IMG_2452IMG_2456IMG_2458IMG_2466IMG_2477IMG_2469IMG_2479IMG_2491IMG_2502

Mat, mat älskade mat! Ni anar inte hur mycket god mat jag åt igår. Det blev en spontan lunch ut till Skeppsholmen. Aldrig varit där innan och kunde inte fått det bättre, toppade med två milfar och tre rätters i dessutom tre timmar! Började med storfavoriten löjrom med liten prästostkaka och en tryffeldressad svartkål med rotselleri och hasselnötter.

När det kom in kände jag att det här var en bra start och ville bara ha mer! Då kom fisken.. mmmmm röding som låg på en dressing av senapsmajonös och ingefära toppat med gurka och silverlök. Dom andra tog sej på en bädd av blomkålspure! Slurp sa det eller iaf, jag tror vi alla satt och pratade med munnarna fulla. Dvs att ingen kunde sluta prata eller äta!

Funderar på att åka hit imorgon med det är ju ändå alla- hjärtansdag och det fanns allt där ute. Perfekt att det ligger precis bredvid stan och blev sugen på att titta om det fanns ett hotellrum att överaska mannen med…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!