Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Girls power

IMG_2570IMG_2564IMG_2578IMG_2584IMG_2591IMG_2595IMG_2596

Startade min dag med min gulliga syster på ett yogalates pass. Det sitter fortfarande i att komma upp en lördag och få sträcka ut sig på gymmet. Mysigt och få träffa henne också så här till alla hjärtans dag. Vi hann ta en kaffe bara sen var det dags för mig att åka ut till lilla mamma som hade min lilla hund. Alla tjejer på samma förmiddag 🙂 En färdig frukt-sallad stod redo med ett gudomligt apelsin och cocos- te. I frukt-sallad hade hon blandat i en blandning av crème fraîche och agave sirap.  Tror hon hade varit inne och spanat här på bloggen för det låg några frukter i hjärtformer där 😉 Hoppas ni hinner träffa nära och kära lite idag, annars hör av er med en liten gullig hälsning <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!:) lite sent men bättre det 🙂
  Vill hälsa dig att jag tycker om din blogg väldigt mycket, gillar att du skriver om nyttig men ändå god mat och har själv blivit inspirerad av t.ex din cashewnötskräm och dem inte allt för onyttiga citron-smördegsknytena.
  Tack för en bra blogg där du skriver för att du tycker att det är kul och inte för att andra ska tycka om det bättre. Går in varje dag och blir inspirerad av att leva lite nyttigare.
  Kram

  Lara 2015-02-15 00:24:20
  Svara
  • Svar på Laras kommentar.

   Hej Lara( älskar ditt namn)!
   Du anar inte hur glad du gjorde mig nu. Du gjorde min dag! Att få höra att jag insparar till att laga nyttig mat ( som faktiskt är god) är något som är målet med det hela även om jag tycker det är kul 🙂 Att tycka det är tråkig och laga mat är ju någonting som kommer i vågor men att man alltid kan kika in här och få ideer och tips. Men är det någonting du vill att jag skriver mer om eller tänker på så bara säg till 🙂 Kram

   foodjunkie 2015-02-15 21:23:24
   Svara
Foodjunkies webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!