Cherry sorbet

IMG_3012IMG_3020IMG_3031IMG_3029IMG_3034IMG_3042 IMG_3044 IMG_3025 IMG_3036

Nu kanske ni tänker att jag är knäpp som gjorde glass. Men blev varm och härlig i kroppen efter soppan. Men det som var tanken med denna var att släcka sötsuget som attackerade mig. Helt galet hur det kan komma efter man ätit mat ibland. Man bara måste ha något sött(!). Någon som känner igen sig? Här har ni bästa tipset enligt mig. Släcker törsten om man ätit lite salt mat och helt underbar till en cappuccino. Det tar kanske max 2 minuter också satt man hinner inte heller att äta upp chokladen som man ska ha på 😉 Mixa frysta körsbär, några hallon och lingon med flytande honung. Vips så är den klar. Men tricket med det hela är att krossa mörk-choklad att ha på! S-M-A-R-R-I-G-T! Och glöm inte heller dom små kokosflingorna 🙂

• ca 3 dl frysta körsbär

• 1 dl  frysta hallon

•1/2 dl frysta lingon

• 4 msk ekologisk honung ( får man avgöra själv hur söt man vill ha)

• 4 rutor mörk choklad 70%

• 1 msk kokosklan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!