Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ice baby

IMG_2738IMG_2716IMG_2719bellapinneIMG_2728isvattenIMG_2765IMG_2801IMG_2798PicMonkey CollageIMG_2774IMG_2671IMG_2734

Vilket ISkallt väder det var idag. Dock väldigt härligt när solen lyste på en! Vi bara gick och gick, även om det inte gick så fort pga av det hala underlaget. Men bara att få andas lite frisk, kall och ren luft är också hälsa! Sen att att solen sken är ju som all topping ska vara – perfekt! Det är ju lixom som dom fina färg-glada färska hallonen man vill ha på den redan goda smoothien. Precis som promenaden i sig själv är ju härlig men att sätta dit solen gör den underbar! 🙂 En sak till som gjorde det, lite som kokosflingorna tillsammans med det färska hallonet på smoothies så var det all is som hördes när vågorna slog.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!