Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HARDCORE

IMG_2868IMG_2837IMG_2845IMG_2877IMG_2911IMG_2915IMG_2910IMG_2921

Vet inte vem som var mest hardcore igår på promenaden.. Bella som ville in till kossan, lilla plutt ankan som gick på den tunna isen eller tuffa vi?! Eller jag som ska på en galen träning ikväll.. Fast lär ju kunna göra hälften fast det är nog det jag orkar också 😉 Hur går det för er träning? Håller ni era nyårslöften eller har ni kommit igång inför beach 2015? Alltid trögt att börja men vad man älskar det sen när man väl gör det. Det roliga är hur man tänker när man är helt uppe i träningen -” hur kan jag inte komma hit och träna”… Just nu tränar jag under andra kompromisser såklart men det är viktigt för mig att alltid hålla sig stark i kroppen men aldrig överdriva det hela. Och måndagar är den bästa dagen att träna, då blir hela veckan en bra träningsvecka oftast. Aldrig missa en måndag är någonting jag alltid har i bakhuvudet! Missar jag den kan jag missa hela veckan ibland, konstigt men sant!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Foodjunkies webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!